Juleschnitzlen

Das Weihnachtsschnitzel |

DRAMA - 'Juleschnitzlen'. Man kan skændes om julens mening og vrøvl. Det samme gælder de to mangeårige venner Günther Kuballa og Wolfgang Krettek fra kultserien "Schnitzel". Denne gang står deres venskab over for nye udfordringer i juletiden og truer med at bryde op. Men begge mærker med tiden, hvad der virkelig tæller i livet og især i julen: kærlighed, venskab, familie og solidaritet med de mennesker, der (heller) ikke har det godt. Med danske undertekster. Instruktør: Wolfgang Murnberger.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Juleschnitzlen'. Man kan skændes om julens mening og vrøvl. Det samme gælder de to mangeårige venner Günther Kuballa og Wolfgang Krettek fra kultserien "Schnitzel". Denne gang står deres venskab over for nye udfordringer i juletiden og truer med at bryde op. Men begge mærker med tiden, hvad der virkelig tæller i livet og især i julen: kærlighed, venskab, familie og solidaritet med de mennesker, der (heller) ikke har det godt. Med danske undertekster. Instruktør: Wolfgang Murnberger.

Medvirkende

Armin Rohde, Ludger Pistor, Therese Hämer, Christina Do Rego og Ramona Kunze-Libnow m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Markus Gartner, Stefan Bernheimer, Peter von Haller, Gabriele Graf og Katja Kittendorf m.fl.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.