Anna og den logerende

Anna und ihr Untermieter: Aller Anfang ist schwer |

DRAMA - Da 60-årige Anna mister sit job, vælger hun at beholde ja-hatten på. Nu kan hun få mere tid til at være frivillig ved en telefonlinje for folk med ondt i sjælen. For at få mere luft i økonomien udlejer hun et værelse til den hyperkorrekte pensionist hr. Kurtz, der tidligere arbejdede på kommunekontoret. Da Anna frygter for en ung kvindes liv, har hun brug for hr. Kurtzs hjælp til at finde hende! Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Da 60-årige Anna mister sit job, vælger hun at beholde ja-hatten på. Nu kan hun få mere tid til at være frivillig ved en telefonlinje for folk med ondt i sjælen. For at få mere luft i økonomien udlejer hun et værelse til den hyperkorrekte pensionist hr. Kurtz, der tidligere arbejdede på kommunekontoret. Da Anna frygter for en ung kvindes liv, har hun brug for hr. Kurtzs hjælp til at finde hende! Med danske undertekster.

Medvirkende

Katerina Jacob, Ernst Stötzner, Berit Vander, Katharina Schlothauer og Andreas Birkner m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stevie B-Zet, Thorsten Harms, Martin Rauhaus og Ralf Huettner

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.