Anna og den logerende

Anna und ihr Untermieter: Aller Anfang ist schwer |

DRAMA - Da 60-årige Anna mister sit job, vælger hun at beholde ja-hatten på. Nu kan hun få mere tid til at være frivillig ved en telefonlinje for folk med ondt i sjælen. For at få mere luft i økonomien udlejer hun et værelse til den hyperkorrekte pensionist hr. Kurtz, der tidligere arbejdede på kommunekontoret. Da Anna frygter for en ung kvindes liv, har hun brug for hr. Kurtzs hjælp til at finde hende! Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Katerina Jacob, Ernst Stötzner, Berit Vander, Katharina Schlothauer og Andreas Birkner m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Stevie B-Zet, Thorsten Harms, Martin Rauhaus og Ralf Huettner

Programbeskrivelse

Da 60-årige Anna mister sit job, vælger hun at beholde ja-hatten på. Nu kan hun få mere tid til at være frivillig ved en telefonlinje for folk med ondt i sjælen. For at få mere luft i økonomien udlejer hun et værelse til den hyperkorrekte pensionist hr. Kurtz, der tidligere arbejdede på kommunekontoret. Da Anna frygter for en ung kvindes liv, har hun brug for hr. Kurtzs hjælp til at finde hende! Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.