Bedstefar bliver far

Opa wird Papa |

DRAMA - 'Bedstefar bliver far'. Af og til går alt ikke efter planen, og det må 62-årige Anton sande, da han ikke bare bliver bedstefar men også far! Og nu vil han udnytte chancen til at blive verdens bedste far for sit tredje barn. Det er ikke let at være en god far, men det er aldrig for sent at forsøge. Med danske undertekster. Instruktør: Markus Herling.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Bedstefar bliver far'. Af og til går alt ikke efter planen, og det må 62-årige Anton sande, da han ikke bare bliver bedstefar men også far! Og nu vil han udnytte chancen til at blive verdens bedste far for sit tredje barn. Det er ikke let at være en god far, men det er aldrig for sent at forsøge. Med danske undertekster. Instruktør: Markus Herling.

Medvirkende

Ernst Stötzner, Christina Große, Marlo Keysers, Andreas Guenther og Leonie Parusel m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Birger Clausen, Stefan Unterberger, Silke Steiner og Markus Herling

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.