Min far, æslet og mig

Mein Vater, der Esel und ich |

DRAMA - 'Min far, æslet og mig'. Tinka, en enlig mor, der er arbejder for Allgäu-landspolitiet kan ikke tilgive sin far, den engang succesfulde rockmusiker Hallodri "Bonanza" Hartmut Zeller for at have forladt hende og sin mor Luise, der nu er ramt af demens, og han kender knap nok sit 17-årige barnebarn Flo. Da han en dag kommer på et "overraskelsesbesøg", vil hun af med ham med det samme. Med danske undertekster. Instruktør: Imogen Kimmel.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Min far, æslet og mig'. Tinka, en enlig mor, der er arbejder for Allgäu-landspolitiet kan ikke tilgive sin far, den engang succesfulde rockmusiker Hallodri "Bonanza" Hartmut Zeller for at have forladt hende og sin mor Luise, der nu er ramt af demens, og han kender knap nok sit 17-årige barnebarn Flo. Da han en dag kommer på et "overraskelsesbesøg", vil hun af med ham med det samme. Med danske undertekster. Instruktør: Imogen Kimmel.

Medvirkende

Günther Maria Halmer, Isabell Polak, Irene Kugler, Zethphan Smith-Gneist og Adam Bousdoukos m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Eike Hosenfeld, Moritz Denis, Guntram Franke, Melanie Brügel og Imogen Kimmel

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.