Døden i Steiermark

Steirertod |

To prostituerede findes myrdet, og alt tyder på en seriemorder. Når kommissærerne at forhindre næste træk?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland / Østrig 2021.

To mord på prostituerede finder sted. Mordene minder så meget om hinanden, at kommissær Sandra Mohr er sikker i sin sag – der er tale om en seriemorder.

Hendes kollega Sascha Bergmann er imidlertid afvisende over for denne teori. Han finder beviserne for sparsomme og er også mere optaget af udsigterne til egen forfremmelse.

Bergmanns overraskelse er derfor stor, da han pludselig bliver præsenteret for sin nye chef. Ikke nok med, at han må vinke farvel til selv at stige i graderne, hans nye overordnede er heller ingen fremmed, men en ekskæreste som, Bergman forlod til fordel for en anden kvinde.

I mellemtiden ignorerer den højgravide Sandra Mohr alle formaninger om kun at udføre skånsomt kontorarbejde. På vej hjem fra arbejde en sen aften observerer hun en mistænkelig scene, hvor en prostitueret ser ud til at være bange for en kunde.

Da Sandra griber ind, bliver et skud affyret, og både manden og kvinden formår at flygte.

Det er Sascha Bergman og hans nye kollega, Anni Sulmtaler, der overtager sagen, og snart indser de, at de må finde det rædselsslagne vidne, før den udspekulerede morder finder dem, og et kapløb med tiden er startet!

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Miriam Stein, Hary Prinz, Johannes Nussbaum, Eva Herzig og Anna Unterberger m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Roman Kariolou, Peter von Haller, Maria Murnberger og Wolfgang Murnberger

RELATEREDE TV-TIPS