Vadehavsmordene

Der Dänemark-Krimi: Rauhnächte |

KRIMI - "De tolv nætter". I vikingebyen Ribe hersker der uhæmmet løssluppenhed. Selv på politistationen, hvor betjenten Ida Sörensen hjælper til i nattevagten, er der ren kaos. Derfor genkender Ida ikke den forsvundne Smilla Vestergaard, da hun dukker op på stationen. Kort efter forsvinder Smilla igen, og nu må Ida gøre alt i sin magt for at rette op på sin fejl og hjælpe Smilla. Hendes forsvinden trækker dog mørke tråde tilbage til fortiden og en formodet serieforbryder. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Marlene Morreis, Nicki von Tempelhoff, Janek Rieke, Tim Bergmann og Katharina Heyer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Dominik Giesriegl, Florian Riedl, Simon Schmejkal, Timo Berndt og Christian Theede

Programbeskrivelse

"De tolv nætter". I vikingebyen Ribe hersker der uhæmmet løssluppenhed. Selv på politistationen, hvor betjenten Ida Sörensen hjælper til i nattevagten, er der ren kaos. Derfor genkender Ida ikke den forsvundne Smilla Vestergaard, da hun dukker op på stationen. Kort efter forsvinder Smilla igen, og nu må Ida gøre alt i sin magt for at rette op på sin fejl og hjælpe Smilla. Hendes forsvinden trækker dog mørke tråde tilbage til fortiden og en formodet serieforbryder. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.