Sæson: 16. Episode: 3. 'Antikmagasinet'. Hvordan blev det svenske smørrebrød med alle former for sild, tilbehør, pålæg og varme retter skabt? Smørrebrødsbordet har erobret verden, og ordet indgår nu i det amerikanske sprog for overdådige buffeter. Gæster: Richard Tellström, madhistoriker, og Joakim Bengtsson, antik ekspert. Vært: Anne Lundberg. Med danske undertekster.
Antikmagasinet (3:12)
Antikmagasinet |
LIVSSTIL - Sæson: 16. Episode: 3. 'Antikmagasinet'. Hvordan blev det svenske smørrebrød med alle former for sild, tilbehør, pålæg og varme retter skabt? Smørrebrødsbordet har erobret verden, og ordet indgår nu i det amerikanske sprog for overdådige buffeter. Gæster: Richard Tellström, madhistoriker, og Joakim Bengtsson, antik ekspert. Vært: Anne Lundberg. Med danske undertekster.
Danske undertekster
Følg os på Facebook og få det hele med.