Antikrunden (8:12)

Antikrundan |

LIVSSTIL - Sæson: 34. Episode: 8. 'Antikrunden'. Det er tid til endnu et besøg i Eskilstuna. Et håndtag blev stjålet i 1975 fra Stockholms hovedbibliotek - er det samme håndtag, der nu kommer til Antikrunden? Hvad er i så fald er et sådant kulturelt objekt værd? Desuden vurderes en kaffepumpe, et skakbord, en samling af træværktøjer og derefter besøger vi Sveriges første genbrugsgalleri. Anne Lundberg er vært. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 34. Episode: 8. 'Antikrunden'. Det er tid til endnu et besøg i Eskilstuna. Et håndtag blev stjålet i 1975 fra Stockholms hovedbibliotek - er det samme håndtag, der nu kommer til Antikrunden? Hvad er i så fald er et sådant kulturelt objekt værd? Desuden vurderes en kaffepumpe, et skakbord, en samling af træværktøjer og derefter besøger vi Sveriges første genbrugsgalleri. Anne Lundberg er vært. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.