Sæson: 7. Episode: 7. 'Bologna og Verona'. Den italienske kok, Gino D'Acampo, starter dagens rejse i Bologna, Italiens madhovedstad. Herfra kører han med toget til Mantova, hvor han deltager i den lokale ris-festival med sin egen dessert - chokolade-risengrød. Turen går videre til Verona, hjemsted for en af de ældste kunstskoler i Italien. Efter han har stået model for en hel gruppe elever, tilbereder han en stor portion kødboller i stærk tomatsauce til klassen.
Ginos italienske fristelser (7:8)
Gino's Italian Express |
LIVSSTIL - Sæson: 7. Episode: 7. 'Bologna og Verona'. Den italienske kok, Gino D'Acampo, starter dagens rejse i Bologna, Italiens madhovedstad. Herfra kører han med toget til Mantova, hvor han deltager i den lokale ris-festival med sin egen dessert - chokolade-risengrød. Turen går videre til Verona, hjemsted for en af de ældste kunstskoler i Italien. Efter han har stået model for en hel gruppe elever, tilbereder han en stor portion kødboller i stærk tomatsauce til klassen.
Følg os på Facebook og få det hele med.