I fiskernes rige (2:3)

Fiskarnas rike |

DOKUMENTAR - Martin Falklind besøger Sveriges søer. Under åkanderne bor fisk og dyr, som vi ved forbavsende lidt om. Vi møder forskere og stifter bekendtskab med Sveriges største ferskvandsfisk - en rovfisk, der kan blive tre meter lang, men det er den glubske gedde med sine 600 tænder, der har hovedrollen i dette afsnit. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Martin Falklind besøger Sveriges søer. Under åkanderne bor fisk og dyr, som vi ved forbavsende lidt om. Vi møder forskere og stifter bekendtskab med Sveriges største ferskvandsfisk - en rovfisk, der kan blive tre meter lang, men det er den glubske gedde med sine 600 tænder, der har hovedrollen i dette afsnit. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.