Hotel Romantik (4:8)

Hotell Romantik |

LIVSSTIL - Sæson: 1. Episode: 4. 'Hotel Romantik'. Der fældes tårer ved morgenmaden. Det er en rystet gruppe, der begiver sig ud for at jodle i Alperne. Alle har for længst forladt deres komfortzone, og nu er de ikke fremmede for noget som helst. Der bliver sexsnak og nøgenbadning. Kristina og Erik bliver varme i tøjet som kærlighedsprofeter. De ser par overalt. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 4. 'Hotel Romantik'. Der fældes tårer ved morgenmaden. Det er en rystet gruppe, der begiver sig ud for at jodle i Alperne. Alle har for længst forladt deres komfortzone, og nu er de ikke fremmede for noget som helst. Der bliver sexsnak og nøgenbadning. Kristina og Erik bliver varme i tøjet som kærlighedsprofeter. De ser par overalt. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.