Maddysten (8:10)

Bäst i köket |

LIVSSTIL - Otte af Sveriges mest madelskende familier konkurrerer om at blive Sveriges bedste madfamilie. Overdådige familiefestmåltider blandes med klassiske retter i en krydret kamp om titlen. Julen er snart over os, og familierne skal vise, hvor gode de er til at skabe julestemning i køkkenet. Dommerne er: Tareq Taylor, Niklas Ekstedt og My Feldt. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Otte af Sveriges mest madelskende familier konkurrerer om at blive Sveriges bedste madfamilie. Overdådige familiefestmåltider blandes med klassiske retter i en krydret kamp om titlen. Julen er snart over os, og familierne skal vise, hvor gode de er til at skabe julestemning i køkkenet. Dommerne er: Tareq Taylor, Niklas Ekstedt og My Feldt. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.