Husdrømme på Sicilien (5:8)

Husdrömmar Sicilien |

LIVSSTIL - Bill og Marie besøger en vingård, som dyrker vindruer midt i lavalandskabet på vulkanen Etnas skråninger. Her får de tips og inspiration til deres egen vinkælder. Da de er hjemme igen, samler Marie mod til at gå til den lokale smed for at bestille en helt unik vinreol - hvis hun da bare kan gøre sig forståelig nok. Sæson 3. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Bill og Marie besøger en vingård, som dyrker vindruer midt i lavalandskabet på vulkanen Etnas skråninger. Her får de tips og inspiration til deres egen vinkælder. Da de er hjemme igen, samler Marie mod til at gå til den lokale smed for at bestille en helt unik vinreol - hvis hun da bare kan gøre sig forståelig nok. Sæson 3. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.