Therése Lindgren

Therése Lindgren - Slippa bli mamma |

Therese Lindgren, Sveriges største YouTube-stjerne, vil ikke være mor. Men vil hun fortryde det?

Danske undertekster

Tilføj til kalender
onsdag D. 22. marts KL. 22:00
03/22/2023 10:00:00 PM 03/22/2023 10:30:00 PM Europe/Copenhagen Therése Lindgren (1:1) 'Therése Lindgren'. Vil hun ærgre sig? Er der noget biologisk i vejen med hende? Therése Lindgren er Sveriges største YouTube-stjerne, og hun vil ikke være mor. Inden sit livs største beslutning vender hun sig mod andre kendte, børnefri kvinder for at få svar på, om det er en fejl. Med danske undertekster. Med danske undertekster. SVT1 MM/DD/YYYY

Sverige 2023.

I flere år har Therése Lindgren på sine sociale kanaler fortalt åbent om, at hun og hendes forlovede, Anders, ikke har planer om at få børn. Selvom hun har et børneværelse i lejligheden og en sandsynligvis meget lukrativ fremtid som influencer. En beslutning, der har vagt en del reaktioner.

"Folk bliver sure på mig. De tror, jeg fratager Anders et barn. De siger, jeg er egoistisk. Som om jeg blev sat på denne jord for at få flere børn", siger Therese Lindgren.

Inden sit livs største beslutning henvender hun sig til berømte barnløse kvinder med alle sine tanker og frygt, men frem for alt med spørgsmålet: Hvordan ser et liv uden børn ud?

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS