De britiske antikskatte (10:22)

Antiques Roadshow |

KULTUR - Sæson: 43. Episode: 10. 'De britiske antikskatte'. Midt i Beatrix Potters eventyrlandskab samles folk i bådkapløb på søen med tragiske skæbner til følge. Her på museet er der for eksempel jagerpiloten Harry Seagraves sæde fra den båd, han omkom i efter en vild fartkonkurrence, en af dem, der styrtede ned, mens han slog rekorder. Her dukker andre interessante genstande op, såsom et bandageskilt fra Burmas dybeste skove, og en hat fra den syngende cowboy Gene Autry. Samt en pokal fra det mest prestigefyldte sejlerselskab i hele Storbritannien, Royal Yacht Squadron - vundet af en af de besøgendes kapsejladsfarmor.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 43. Episode: 10. 'De britiske antikskatte'. Midt i Beatrix Potters eventyrlandskab samles folk i bådkapløb på søen med tragiske skæbner til følge. Her på museet er der for eksempel jagerpiloten Harry Seagraves sæde fra den båd, han omkom i efter en vild fartkonkurrence, en af dem, der styrtede ned, mens han slog rekorder. Her dukker andre interessante genstande op, såsom et bandageskilt fra Burmas dybeste skove, og en hat fra den syngende cowboy Gene Autry. Samt en pokal fra det mest prestigefyldte sejlerselskab i hele Storbritannien, Royal Yacht Squadron - vundet af en af de besøgendes kapsejladsfarmor.

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.