Babel (2:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Kerstin Ekman er tilbage med sin første roman i ti år - romanen har den svenske titel: "Löpa varg". Göran Greider blev i slutningen af forrige år ramt af kræft og besluttede sig for at skrive sine tanker og følelser ned i korte tekster. Det er der nu blevet en bog ud af. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Kerstin Ekman er tilbage med sin første roman i ti år - romanen har den svenske titel: "Löpa varg". Göran Greider blev i slutningen af forrige år ramt af kræft og besluttede sig for at skrive sine tanker og følelser ned i korte tekster. Det er der nu blevet en bog ud af. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.