Babel (7:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Kjell Johansson er en Sveriges største arbejderforfattere. Nu udkommer hans nye bog, der har den svenske titel "Dåligt folk", hvor vagtmesteren David en dag opdager en fremmet mand uden for sit hus. Nu bliver den amerikanske forfatter Lauren Groff også præsenteret for svenskerne med middelalderromanen "Matrix". Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Kjell Johansson er en Sveriges største arbejderforfattere. Nu udkommer hans nye bog, der har den svenske titel "Dåligt folk", hvor vagtmesteren David en dag opdager en fremmet mand uden for sit hus. Nu bliver den amerikanske forfatter Lauren Groff også præsenteret for svenskerne med middelalderromanen "Matrix". Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.