Babel (12:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. I dette afsnit: Den britiske forfatter Deborah Levy er blevet sammenlignet med store forfattere som Virginia Woolf og Sylvia Plath. Nu udkommer hendes ny samling, der har den svenske titel "Kollosal frihet". Den palæstinensiske forfatter Adania Shibli regnes for at være en af de mest betydningsfulde inden for samtidens arabiske litteratur. Nu er hun klar med en ny udgivelse. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. I dette afsnit: Den britiske forfatter Deborah Levy er blevet sammenlignet med store forfattere som Virginia Woolf og Sylvia Plath. Nu udkommer hendes ny samling, der har den svenske titel "Kollosal frihet". Den palæstinensiske forfatter Adania Shibli regnes for at være en af de mest betydningsfulde inden for samtidens arabiske litteratur. Nu er hun klar med en ny udgivelse. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.