Babel (12:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Lina Wolffs nye roman "Djävulsgreppet" er nomineret til Augustprisen for årets bedste skønlitterære bog i Sverige. I studiet er også den etiopisk-amerikanske forfatter Maaza Mengiste. I hendes roman "The Shadow King" tager vi 90 år tilbage i tiden til den italienske invasion af Etiopien. Panelet taler om beruselse og narkotika i litteraturen. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Lina Wolffs nye roman "Djävulsgreppet" er nomineret til Augustprisen for årets bedste skønlitterære bog i Sverige. I studiet er også den etiopisk-amerikanske forfatter Maaza Mengiste. I hendes roman "The Shadow King" tager vi 90 år tilbage i tiden til den italienske invasion af Etiopien. Panelet taler om beruselse og narkotika i litteraturen. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.