Babel (8:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Norges nobelhåb, Jan Fosse, gæster studiet. Den amerikanske stjerne Colson Whitehead er aktuel med romanen Harlem Shuffle. Der bliver også set på Fjodor Dostojevskijs humor, og forfatterpanelet taler om lange, korte, sjove og dramatiske bogtitler. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Norges nobelhåb, Jan Fosse, gæster studiet. Den amerikanske stjerne Colson Whitehead er aktuel med romanen Harlem Shuffle. Der bliver også set på Fjodor Dostojevskijs humor, og forfatterpanelet taler om lange, korte, sjove og dramatiske bogtitler. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.