Den forbudte gangsterrap (2:2)

Den förbjudna gangsterrappen |

KULTUR - I England censurerer man gangsterrap. Her har man koblet musikken sammen med bandevold i landet, hvor flere tekster handler om virkelige mennesker, som er blevet myrdet, og det menes at bidrage til den voldsomme udvikling. Visse rappere må ikke længere rappe om bestemte ting eller bevæge sig frit rundt i samfundet - dette er en måde at forsøge at lægge en dæmper på bandekonflikten. Er det den rigtige vej at gå? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

I England censurerer man gangsterrap. Her har man koblet musikken sammen med bandevold i landet, hvor flere tekster handler om virkelige mennesker, som er blevet myrdet, og det menes at bidrage til den voldsomme udvikling. Visse rappere må ikke længere rappe om bestemte ting eller bevæge sig frit rundt i samfundet - dette er en måde at forsøge at lægge en dæmper på bandekonflikten. Er det den rigtige vej at gå? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.