Pionererne i svensk hiphop (1:4)

Den svenska hiphopens pionjärer |

KULTUR - I dag har svensk hiphop en fast plads på de store scener. Men vejen dertil har været både lang og kringlet. I denne serie fortælle vi om dem, som lagde grundstenene til det, vi ser i dag. Det, som startede med grafitti og breakdance i Stockholms forstæder i begyndelsen af 1980'erne, spredte sig hurtigt til resten af landet og gav os til sidste Sveriges første store raphit "Got to get" med Leila K og Rob'n'Raz. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

I dag har svensk hiphop en fast plads på de store scener. Men vejen dertil har været både lang og kringlet. I denne serie fortælle vi om dem, som lagde grundstenene til det, vi ser i dag. Det, som startede med grafitti og breakdance i Stockholms forstæder i begyndelsen af 1980'erne, spredte sig hurtigt til resten af landet og gav os til sidste Sveriges første store raphit "Got to get" med Leila K og Rob'n'Raz. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.