Reschke Fjernsyn

Reschke Fernsehen |

TYSKLAND - Episode: 7. 'Reschke Fjernsyn'. I sit researchprogram "Reschke Fjernsyn" kombinerer Anja Reschke journalistik med underholdning. Den er dedikeret til et samfundsrelevant emne, kommer til bunds i sagerne og stiller de rigtige spørgsmål til de ansvarlige. Den er passioneret, med attitude og underholdende. Den tilbyder spændende indsigter, der er værd at tale om og overraskende perspektiver, der får dig til at grine. Instruktør: Michael Valentin.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 7. 'Reschke Fjernsyn'. I sit researchprogram "Reschke Fjernsyn" kombinerer Anja Reschke journalistik med underholdning. Den er dedikeret til et samfundsrelevant emne, kommer til bunds i sagerne og stiller de rigtige spørgsmål til de ansvarlige. Den er passioneret, med attitude og underholdende. Den tilbyder spændende indsigter, der er værd at tale om og overraskende perspektiver, der får dig til at grine. Instruktør: Michael Valentin.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.