Sverige og verden

Marika Carlsson är nyfiken döv |

SVERIGE - Rebecca Randhawa dykker sammen med sine gæster ned i de internationale, aktuelle begivenheder, som du vil vide mere om. Denne gang: Allerede tre dage inde i krigen i Ukraine beordrede præsident Putin, at de russiske atomstyrker skal forhøje deres beredskab. Ruslands raslen med det gamle dommedagsvåben vækker minder om Den Kolde Krigs våbenkapløb. Hvad har atomvåben betydet for magtbalancen gennem historien? Og forandrer Sverige og Finlands NATO-ansøgning sandsynligheden for, at nogen skulle trykke på knappen i dag? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Rebecca Randhawa dykker sammen med sine gæster ned i de internationale, aktuelle begivenheder, som du vil vide mere om. Denne gang: Allerede tre dage inde i krigen i Ukraine beordrede præsident Putin, at de russiske atomstyrker skal forhøje deres beredskab. Ruslands raslen med det gamle dommedagsvåben vækker minder om Den Kolde Krigs våbenkapløb. Hvad har atomvåben betydet for magtbalancen gennem historien? Og forandrer Sverige og Finlands NATO-ansøgning sandsynligheden for, at nogen skulle trykke på knappen i dag? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.