Politikmagasinet

Politikbyrån |

SVERIGE - Alt, hvad du ikke vidste, du skulle vide om svensk politik. Dybdegående program om de mest spændende emner inden for politik. Vært: Fouad Youcefi. Denne gang: For en måned siden var der kram og god stemning mellem Magdalena Andersson og Ulf Kristersson. Det var dengang. Budgetkaosset, pensionerne og mistilliden til Morgan Johansson har ført til konflikter fra alle sider. Svensk politik har ikke været så rodet i 100 år. Hvordan er det kommet så vidt? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Alt, hvad du ikke vidste, du skulle vide om svensk politik. Dybdegående program om de mest spændende emner inden for politik. Vært: Fouad Youcefi. Denne gang: For en måned siden var der kram og god stemning mellem Magdalena Andersson og Ulf Kristersson. Det var dengang. Budgetkaosset, pensionerne og mistilliden til Morgan Johansson har ført til konflikter fra alle sider. Svensk politik har ikke været så rodet i 100 år. Hvordan er det kommet så vidt? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.