Children of the enemy

Children of the enemy |

DOKUMENTAR - Patricio Galvez' datter giftede sig al hemmelighed med den berygtede IS-terrorist Michael Skråmo og fulgte med ham til krigen i Syrien i 2014. Fem år senere døde de begge, da kalifatet brød sammen. De har efterladt sig syv små børn i al-Hol-lejren, hvor forholdene er livstruende. Da den svenske regering ikke gør noget for at få børnene hjem, bliver Patricio mere og mere desperat. Han vil redde sine børnebørn, inden det er for sent. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Patricio Galvez' datter giftede sig al hemmelighed med den berygtede IS-terrorist Michael Skråmo og fulgte med ham til krigen i Syrien i 2014. Fem år senere døde de begge, da kalifatet brød sammen. De har efterladt sig syv små børn i al-Hol-lejren, hvor forholdene er livstruende. Da den svenske regering ikke gør noget for at få børnene hjem, bliver Patricio mere og mere desperat. Han vil redde sine børnebørn, inden det er for sent. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.