Verdensspejlet - reportage

Weltspiegel-Reportage: Schmelzende Gletscher - Streit um Grönlands Zukunft |

DOKUMENTAR - "Smeltende gletsjere - striden om Grønlands fremtid". Ane Sofie og Flemming Lauritzen holder den oldgamle tradition med slædehunde i hævd, men traditionen er truet af klimaforandringerne. Pavia Rohde håber derimod, at de stigende temperaturer kan komme hans lokalområde Narsaq til gode. Under de smeltende gletsjere gemmer bjergene og jorden på kostbare mineraler. Der er flere meninger om, hvordan Grønlands fremtid burde se ud. Hvor meget må landets frihed koste? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

"Smeltende gletsjere - striden om Grønlands fremtid". Ane Sofie og Flemming Lauritzen holder den oldgamle tradition med slædehunde i hævd, men traditionen er truet af klimaforandringerne. Pavia Rohde håber derimod, at de stigende temperaturer kan komme hans lokalområde Narsaq til gode. Under de smeltende gletsjere gemmer bjergene og jorden på kostbare mineraler. Der er flere meninger om, hvordan Grønlands fremtid burde se ud. Hvor meget må landets frihed koste? Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.