De holder Sverige i live

Uppdrag: Håll Sverige vid liv |

DOKUMENTAR - Vi følger det arbejde, som sygeplejersker, læger og andet personale i sygehussektoren udfører hver eneste time døgnet rundt. Jennie har kæmpet for at gå ned i vægt i mange år, og nu skal hun igennem en vægtoperation. 10-årige Nova har ondt i hovedet og synsproblemer. På øjenklinikken får hun hjemmeopgaver af optikeren Emma - at skære ned på skærmtiden. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Vi følger det arbejde, som sygeplejersker, læger og andet personale i sygehussektoren udfører hver eneste time døgnet rundt. Jennie har kæmpet for at gå ned i vægt i mange år, og nu skal hun igennem en vægtoperation. 10-årige Nova har ondt i hovedet og synsproblemer. På øjenklinikken får hun hjemmeopgaver af optikeren Emma - at skære ned på skærmtiden. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.