Vores tid er nu (9:10)

Vår tid är nu |

DRAMA - Sæson: 2. Episode: 9. 'Flertal'. Helga har fået et slagtilfælde, og børnene frygter det værste. Peter og Ester lægger planer for, hvad der skal ske med restauranten, hvis hun går bort. Socialdemokraterne holder valgaften på restaurant DK, samtidig med at Nina har besøg af sin datter. Ragnarsson truer Angelos familie, og det får Angelo til at tage desperate midler i brug. Med danske undertekster. Instruktør: Anna Zackrisson.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 2. Episode: 9. 'Flertal'. Helga har fået et slagtilfælde, og børnene frygter det værste. Peter og Ester lægger planer for, hvad der skal ske med restauranten, hvis hun går bort. Socialdemokraterne holder valgaften på restaurant DK, samtidig med at Nina har besøg af sin datter. Ragnarsson truer Angelos familie, og det får Angelo til at tage desperate midler i brug. Med danske undertekster. Instruktør: Anna Zackrisson.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.