PREMIERE

Exit - de norske milliardærer (1:8)

Exit 3: Lasarus |

De misbruger, horer og forbruger. Men nu er det slut for de ækle rigmænd. Sidste sæson af en rekordstor serie.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson 3. Afsnit 1.

De er fire gutter, som har flere penge, end de nogensinde kommer til at bruge. De drikker, sniffer, horer og forbruger og har ellers kun et mål i livet: at tjene mere. Meget, meget mere.

Men nu står Adam, Henrik, Jeppe og William over for et dramatisk tæppefald. I denne sidste sæson af NRK's dramaserie er der lagt op til et endeligt for de fire gutter. For fortidens udåder er langt om længe ved at indhente dem.

Inden det skal komme så vidt, er der dog forretning at gøre og penge, der skal laves. Drengene får øjnene op for den grønne omstilling, og hvad statslige tilskud kan gøre for deres private portfolioer.

Men samtidig begynder de også at nå til en erkendelse af, at de ikke er udødelige. Og mens Henrik får en overraskende telefonopringning, har en intetanende Adam mange hævngerrige øjne rettet mod sig.

'Exit' har slået seerrekorder på tværs af Norden som den meste streamede serie nogensinde. Serien er baseret på interviews med bl.a. rigmænd fra Norges finansverden, skatteovervågningsorganisationer og det norske bagmandspoliti, Økokrim.

Læs mere om 'Exit' sæson 3

Episode 1 og 2 sendes i forlængelse af hinanden dog afbrudt af nyhederne kl. 23.00-23.15. Serien sendes over fire lørdage. Efter endt udsendelse kan episoderne findes i arkiv eller i streaminguniverser hos flere udbydere.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Jon Øigarden, Agnes Kittelsen, Anders Baasmo Christiansen, Tobias Santelmann og Simon J. Berger m.fl. SKUESPILLERE

RELATEREDE TV-TIPS