Uskyldig - sagen om Julia B.

Unschuldig - Der Fall Julia B. |

Efter fem år bliver Julia frikendt for mordet på en elev. Men kan hun bevise sin uskyld over for de efterladte?

Danske undertekster

KAN STREAMES
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Se traileren:

Tyskland 2024.

Endelig fri! Efter fem års fængsel bliver den tidligere lærer Julia pludselig løsladt. Nye oplysninger frikender hende for at have myrdet en 16-årig skoleelev.

Frifindelsen kommer som et chok for alle i det lille samfund. Især for forældrene til Felix, som stadigvæk er overbeviste om, at Julia er skyldig i mordet på deres dengang 16-årige søn. Julias eksmand, Jan, er heller ikke begejstret. Han har bygget et helt nyt liv op efter tragedien og planlægger et snarligt bryllup sammen med sin nye kæreste.

Udover veninden Meike er der ingen i byen, der er glade for at se Julia vende tilbage. Men Julia er ligeglad og kæmper med næb og kløer for at overbevise alle om sin uskyld og for at få sit gamle job som lærer tilbage. 

Imens genåbner kommissær Kauth sagen. I modsætning til sine forgængere fokuserer han på Felix og det miljø, han kom i. Snart støder Kauth på falske vidneudsagn, løgne, konflikter og hemmeligheder. Det gør det heller ikke lettere for Kauth, da Julia vedholdende tier om, hvad der faktisk skete mellem hende og Felix.

Seriens to afsnit vises lørdag d. 4. maj kl. 20.15-23.15. 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Emily Cox, Thomas Loibl, Jan Krauter, Katharina Marie Schubert og Christina Große m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Oli Biehler, Eckart Gadow, Eeva Fleig, Florian Oeller og Ute Wieland

RELATEREDE TV-TIPS