Pigerne fra Berlin

Ku'damm 56 |

Kvindefrigørelse, rock'n'roll og en danseskole midt i Berlin lægger op til et intenst og konfliktfyldt drama.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2016.

Danseskolen på Kurfürstendamm centralt i Berlin danner rammen om et farverigt familiedrama i tiden efter Anden Verdenskrig.

Her styrer Caterina Schöllack danseskolen med hård hånd, samtidig med at hun arbejder målrettet på at få giftet sine tre døtre Helga, Eva og Monica bedst muligt.

Året er 1956, og Tyskland er igen i økonomisk fremgang – ligesom det spirende ungdomsoprør og opgøret med de traditionelle kønsroller er voksende.

Især den yngste datter, Monica, volder problemer for moderen, for det er ikke lige til at finde et passende parti til hende.

Da Caterina endelig beslutter sig for at introducere Monica for den unge Joachim Franck, en fabriksejersøn, der er tilknyttet danseskolen for at lære god takt og tone, udvikler mødet sig til en dybt traumatisk oplevelse for Monica.

Det holder dog ikke Monica fra fortsat at søge efter sin plads i livet, og da hun møder musikeren Freddy, der introducerer hende for rock'n'roll, finder hun for alvor sit kald.

'Ku'damm 56', der for mange vil være kendt med den danske titel 'Pigerne fra Berlin', blev vist første gang i 2016. Siden er der kommet yderligere to sæsoner: 'Ku'damm 59' og 'Ku'damm 63', og serien har modtaget Emmy-nomineringer.

Nu genudsendes alle tre sæsoner på ZDF, og husk, at flere tv-distributører tilbyder onlinestreaming eller catch up-tjenester, så du kan se serien, når det passer dig.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS