Det, der er tilbage (7:8)

Allt som blir kvar |

Matilda på vej til Berlin, men kommer rejsen til at gøre hende fri?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Som et lyn fra en klar himmel bliver hun dumpet af sin kæreste via et telefonopkald, og hendes hjerte går i tusind stykker. Sådan starter SVT's nye dramaserie. Men herfra tager alt en helt ny drejning.

SVT ALLTSOMBLIRKVAR 2022 E00 Cc13

Programbeskrivelse

'Det, der er tilbage'. Drama. Sverige 2022.
Torsdag aften kl. 21.00 på SVT1.

Vi er nået til de sidste afsnit af den svenske ungdomsserie, der løfter arven efter megasuccessen 'Skam' og følger tre unge venner gennem den stockholmske sommer.

Stream serien med YouSee

Er YouSee din tv-udbyder? Så kan du streame alle afsnit af 'Det, der er tilbage' helt ind til d. 6. august. Du kan læse mere om streaming og andre digitale tv-tjenester via linket herunder.

Mere om streaming

Matildas venner Miron og Simon har nu i over en måned forsøgt at hjælpe hende med at komme sig over et knust hjerte. Men er det lykkedes dem?

Eller hvad er egentlig Mirons projekt? I de sidste afsnit forsøger han i hvert fald at genvinde kontrollen over vennerne og situationen, og her har han mere end nogensinde brug for Simons hjælp.

Meget tyder dog på, at Simon begynder at forstå, hvad Mirons virkelige motiv er.

Da Matilda rejser til Berlin får det langt større konsekvenser, end hun nogensinde havde forestillet sig. Men kan det alligevel hjælpe hende til at blive fri og genfinde sig selv?

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS