Efterglød (3:7)

Etterglød: Pakkeforløp |

Ester er mere optaget af venindens kærlighedsliv end af sygdomssnak, selvom hun skal starte i behandlingsforløb.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.
NRK Efterglød Hojt

Medvirkende

Nina Ellen Ødegård, Thorbjørn Harr, Per Kjerstad, Sara Khorami og Hermann Sabado m.fl. SKUESPILLERE

Programbeskrivelse

'Efterglød'. Drama. Norge 2022.
Afsnit 3 & 4. Søndag aften kl. 21.10 på NRK1.

I aftenens to afsnit af den norske dramaserie ’Efterglød’ er den sygdomsramte Esters mand Arild tilsyneladende den, der tager det tungest, og har det svært med at fortsætte hverdagen som før.

Ester selv derimod er mere optaget af bedsteveninden Marlenes kærlighedsliv og vil hellere have alle de saftige detaljer, end hun vil tale om sygdom. Også selvom hun skal til at starte i behandlingsforløbet.

Samtidig bliver parrets gode ven Jørund ramt af sundhedsangst. Han synes at mærke alverdens sygdomstegn på egen krop. Han skal snart få en chokerende overraskelse.

’Efterglød’ er den prisvindende norske serie om en gruppe venner midt i livet. I centrum står den sprudlende og søde Ester, som netop er fyldt 40 år. Hendes fødselsdag tog en uventet drejning, da både venner og familie ved et uheld fik den triste nyhed, at Ester har fået kræft.

Hendes sygdom påvirker alle omkring hende, hendes tre børn, og hendes mand, den velmenende forsker Arild, som nu tvinges til at tage over som familiens klippe.

Det kunne lyde som en dyster fortælling, men den sprudlende og livsglade Ester vil aldrig tillade det. I stedet bliver det en historie om håb og livsglæde, om at være der for hinanden, når livet er vanskeligt, om kærlighed og om at ville danse – uanset hvad.

Dramaserien vandt tidligere på året ungdomsjuryens pris for bedste drama på festivalen Cannesseries og er baseret på serieskaber Atle Knudsens egne erfaringer.

Husk, at serien også er tilgængelig on demand og som streaming hos flere tv-udbydere, når hvert enkelt afsnit har været at finde på flow.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS