Barnepigen

Das Kindermädchen |

Den rutinerede barnepige skal passe en teenagepige, der har været lovlig meget overladt til sig selv…

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Saskia Vester, Luise Wolfram, Jens Atzorn, Jürgen Tonkel og Trixi Janson m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Luis-Max Anders, Ralf K. Dobrick, Claudia Kratochvil og Sascha Bigler

Programbeskrivelse

Barnepigen. Drama. Tyskland 2020.
Fredag aften kl. 20.15 på ARD.

Midt i det smukke Canada skal den rutinerede barnepige Henriette "Henni" passe overklasseteenagepigen Bristol, der ikke længere ved, hvordan man opfører sig ordentligt.

Den håndfaste men kærlige Henni, drager afsted på sin tredje udlandsopgave og får hårdt brug for solid livserfaring og alle sine menneskelige evner for at håndtere og hjælpe Bristol.

Først tror Henni ikke sine egne øjne. Canada er virkelig mindst lige så smukt et land, som hun forventede hjemmefra, men hendes job giver hende ikke mange ledige stunder til at nyde omgivelserne.

En tysk iværksætter har ansat hende til at passe sin teenagedatter, mens han selv har travlt med at forberede sit andet bryllup.

Det går dog hurtigt op for Henni, at den 13-årige pige ikke kun har problemer med sin kommende stedmor. Hun er også en rigtig ballademager, der bliver involveret i butikstyveri, hænger ud med rødderne i skolen og får dårlige karakterer.

Med den rette kombination af en kontant personlighed, pragmatisme og loyalitet over for Bristol vinder hun sagte men sikkert den unge piges tillid og finder samtidig ud af, hvad der mangler i den ellers så velstillede familie: det er nemlig småt med det menneskelige nærvær.

Faktisk er det slet ikke så mærkeligt, at Bristol nu siger fra, selvom metoden er lidt tvivlsom.

Henni kaster sig ud i at hjælpe Bristol, og da hendes arbejdsgiver fra Tyskland pludselig ringer på døren i Canada, må hun satse alt, hvis hun skal lykkes med at hjælpe pigen og hendes familie…

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS