I al venskabelighed

In aller Freundschaft |

DRAMA - Episode: 1026. 'I al venskabelighed'. Maria Weber er bekymret for Kai Hoffmann og ønsker at få ham ud af det kunstige koma så hurtigt som muligt. Kathrin Globisch er temmelig kritisk over for dette, men Maria sejrer endelig. Først ser alt ud til at gå efter planen, men så reagerer Kai med en voldsom stressreaktion. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 1026. 'I al venskabelighed'. Maria Weber er bekymret for Kai Hoffmann og ønsker at få ham ud af det kunstige koma så hurtigt som muligt. Kathrin Globisch er temmelig kritisk over for dette, men Maria sejrer endelig. Først ser alt ud til at gå efter planen, men så reagerer Kai med en voldsom stressreaktion. Med danske undertekster.

Medvirkende

Timo Fakhravar, René Hofschneider, Max Bär, Leslie-Vanessa Lill og Thomas Rühmann m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Tina Pepper, Jasmin Reuter, Stephan Römer, Markus Rößler og Ulrike Zeidler m.fl.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.