Dage, der ikke eksisterede

Tage, die es nicht gab |

DRAMA - Episode: 7. 'Dage, der ikke eksisterede'. I Grünbergers og Leodolters undersøgelser er der pludselig nye spor om, hvad der skete på Paulsdamm - eller fører de til en blindgyde igen? Da Christianes bog udkommer, er det en ny test for hendes forhold til Filip. I mellemtiden indser Doris, at hendes konflikt med Berta ikke vil blive løst med det samme. Og Inès træffer en radikal beslutning med sin mand Etienne. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 7. 'Dage, der ikke eksisterede'. I Grünbergers og Leodolters undersøgelser er der pludselig nye spor om, hvad der skete på Paulsdamm - eller fører de til en blindgyde igen? Da Christianes bog udkommer, er det en ny test for hendes forhold til Filip. I mellemtiden indser Doris, at hendes konflikt med Berta ikke vil blive løst med det samme. Og Inès træffer en radikal beslutning med sin mand Etienne. Med danske undertekster.

Medvirkende

Franziska Weisz, Diana Amft, Jasmin Gerat, Franziska Hackl og Sissy Höfferer m.fl. SKUESPILLERE

Credits

David Reichelt, Sebastian Thaler, Mischa Zickler og Mirjam Unger

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.