Leende gulbrune øjne (3:3)

Leende guldbruna ögon |

DRAMA - Sæson: 1. Episode: 3. 'Leende gulbrune øjne'. På trods af al modgangen satser Lennart på musikken - og snart er hans band et af de hotteste på internettet. Det varer dog ikke længe, før venskabet mellem bandmedlemmerne sættes på en alvorlig prøve. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Tilføj til kalender
tirsdag D. 21. marts KL. 16:30
03/21/2023 4:30:00 PM 03/21/2023 5:30:00 PM Europe/Copenhagen Leende gulbrune øjne (3:3) Sæson: 1. Episode: 3. 'Leende gulbrune øjne'. På trods af al modgangen satser Lennart på musikken - og snart er hans band et af de hotteste på internettet. Det varer dog ikke længe, før venskabet mellem bandmedlemmerne sættes på en alvorlig prøve. Med danske undertekster. SVT1 MM/DD/YYYY

Sæson: 1. Episode: 3. 'Leende gulbrune øjne'. På trods af al modgangen satser Lennart på musikken - og snart er hans band et af de hotteste på internettet. Det varer dog ikke længe, før venskabet mellem bandmedlemmerne sættes på en alvorlig prøve. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.