PREMIERE

Die Diplomatin

Die Diplomatin - Vermisst in Rom |

En tysk diplomat må sætte sine opgaver til side, da en aktivistisk gruppe kidnapper en multimillionærs datter.

Danske undertekster

Tilføj til kalender
lørdag D. 23. september KL. 20:15
09/23/2023 8:15:00 PM 09/23/2023 9:45:00 PM Europe/Copenhagen Die Diplomatin 'Savnet i Rom'. Datteren af en tysk mangemillionær bliver kidnappet ved en koncert i Rom. I gidseldramaet forhandler de unge aktivister kun med Natalia Wörner som "Diplomaten". En ubehagelig sandhed om en tildækket byggeskandale, hvor ærværdige institutioner også er involveret, kommer frem. I centrum for den spændende historie står Jannik Schümann som ambassademedarbejder, der også blev kidnappet, og som gradvist udvikler forståelse for kidnapperne. Med danske undertekster. ARD MM/DD/YYYY

Tyskland 2023.

Diplomaten Karla Lorenz ser frem til at starte arbejde på sin nye udstationering i Rom. Men knap er hun ankommet, før hun må lægge sine egentlige opgaver til side. For Ines Felting, en tysk multimillionærs datter, er blevet kidnappet af en ekstremistisk gruppering.

Karla ønsker ikke at være afhængig af den italienske hovedefterforsker Motte og beslutter sig for at undersøge sagen på egen hånd. Hun sætter sin lid til kunne løse sagen via Ines mor, Sabine, som formodes at stå til at modtage en rapport, der sandsynligvis inkriminerer hendes velhavende mand.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Natalia Wörner, Jannik Schümann, Alexander Beyer, Michael Ihnow og Ulrike C. Tscharre m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Chris Bremus, Max Knauer, Christoph Busche og Roland Suso Richter

RELATEREDE TV-TIPS