Jordemoderen: Julespecial (1:1)

Barnmorskan i East End - julspecial |

DRAMA - Sæson: 12. 'Jordemoderen: Julespecial'. Udvidet julespecial. December 1967. Livet i Poplar er langsomt ved at vende tilbage til det normale efter den frygtelige togulykke. Fødeklinikken flytter til nye lokaler og en af de første patienter er Rhoda Mullocks, som søstrene kender godt. Søster Crane tager sig af en gravid enlig mor, der for nylig er blevet løsladt fra fængslet. Et andet sted beslutter Fred sig for at samle penge ind til de familier, der er ramt af ulykken, og foreslår at arrangere et talentshow.
Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 12. 'Jordemoderen: Julespecial'. Udvidet julespecial. December 1967. Livet i Poplar er langsomt ved at vende tilbage til det normale efter den frygtelige togulykke. Fødeklinikken flytter til nye lokaler og en af de første patienter er Rhoda Mullocks, som søstrene kender godt. Søster Crane tager sig af en gravid enlig mor, der for nylig er blevet løsladt fra fængslet. Et andet sted beslutter Fred sig for at samle penge ind til de familier, der er ramt af ulykken, og foreslår at arrangere et talentshow.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.