Advokatkontoret

Die Kanzlei: Heimatlos |

DRAMA - "Hjemløs". Advokaterne bruger Markus Gellerts lejlighed som kontor, og den hjemløse Isa bor også midlertidigt hos ham. En arrogant tv-stjerne vil have hjælp til at slippe af med en stalker. Advokaterne tager kun modvilligt imod sagen, da manden er skyld i, at en tidligere klients søns begik selvmord. Men sagen udvikler sig, da stalkeren bliver fundet svært tilskadekommet i tv-stjernens lejlighed. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Herbert Knaup, Sabine Postel, Katrin Pollitt, Sophie Dal og Oliver Wnuk m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Hinrich Dageför, Stefan Wulff, Helmut Zerlett, Christoph Zirngibl og Uwe Neumeister m.fl.

Programbeskrivelse

"Hjemløs". Advokaterne bruger Markus Gellerts lejlighed som kontor, og den hjemløse Isa bor også midlertidigt hos ham. En arrogant tv-stjerne vil have hjælp til at slippe af med en stalker. Advokaterne tager kun modvilligt imod sagen, da manden er skyld i, at en tidligere klients søns begik selvmord. Men sagen udvikler sig, da stalkeren bliver fundet svært tilskadekommet i tv-stjernens lejlighed. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.