Tynde blå linje (1:8)

Tunna blå linjen |

DRAMA - Under en hård nattevagt kommer betjentene på en svær opgave. De nye politibetjente Fanny Khalid, Olle og Osmond er blevet føjet til holdet, og den nye dynamik har påvirket Saras og Magnus' relation. Leah er vendt tilbage efter sit sygefravær og skal bruge noget tid på at vænne sig til politiarbejdets rå virkelighed. Samtidig tager Jesse den unge, nyuddannede politibetjent Fanny under sine vinger, og Dani gør sit bedste for at oplære den utilregnelige politiaspirant Osmond. Sæson 2. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Under en hård nattevagt kommer betjentene på en svær opgave. De nye politibetjente Fanny Khalid, Olle og Osmond er blevet føjet til holdet, og den nye dynamik har påvirket Saras og Magnus' relation. Leah er vendt tilbage efter sit sygefravær og skal bruge noget tid på at vænne sig til politiarbejdets rå virkelighed. Samtidig tager Jesse den unge, nyuddannede politibetjent Fanny under sine vinger, og Dani gør sit bedste for at oplære den utilregnelige politiaspirant Osmond. Sæson 2. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.