Inga Lindström

Inga Lindström |

DRAMA - 'Rasmus og Johanna'. Rasmus, der er designer i Stockholm, tager på besøg hos sin far, der er hotelejer i Lindesberg. Under opholdet møder han Johanna Palmquist, der har taget en hoteluddannelse i udlandet. Som børn var de som hund og kat. Det skyldes måske også, at deres familier i generationer har været i strid over et grundstykke. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Rasmus og Johanna'. Rasmus, der er designer i Stockholm, tager på besøg hos sin far, der er hotelejer i Lindesberg. Under opholdet møder han Johanna Palmquist, der har taget en hoteluddannelse i udlandet. Som børn var de som hund og kat. Det skyldes måske også, at deres familier i generationer har været i strid over et grundstykke. Med danske undertekster.

Medvirkende

Credits

Gunter Krää

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.