PREMIERE

Fritzie - himlen må vente (1:6)

Fritzie - Der Himmel muss warten: Wünsch dir was |

Fritzie er tilbage i ny sæson af den livsbekræftende dramaserie om at overvinde sygdom og lade glæden sejre.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.
ZDF, Fritzie - himlen må vente, dramaserie, ny sæson, streaming, tysk serie, tv i aften

Medvirkende

Credits

Franziska Hörisch

Programbeskrivelse

Fritzie - himlen må vente. Drama. Tyskland 2022.
Afsnit 1. Torsdag aften kl. 20.15 på ZDF.

’Fritzie er tilbage i ny sæson af den livsbekræftende dramaserie om at overvinde sygdom og lade glæden sejre.’

Da Fritzie er ved et kontroltjek hos lægen efter det hårde sygdomsforløb, kan hun næsten ikke tro sine egne ører. Nyheden er noget glædelig, for Fritzie er ikke kun rask, hun er til og med meget sund.

Nu kan hun for alvor lægge den hårde tid med operation, strålebehandling og genoptræning bag sig og stige ombord i livet som sund og rask. Hvilken glæde! Og selvfølgelig ønsker hun at dele den genvundne glæde med sin familie og gemmer den gode nyhed til den fælles aftensmad.

Fritzies gode nyhed får dog ikke lov til at stå alene ret længe, da hendes mand Stefan også har store nyheder at berette. For Stefan har nemlig fundet kærligheden på ny. Den nye kærlighed hedder Laura og er politibetjent...

På arbejdet bliver Fritzie også mødt af en forandret virkelighed. For hendes klasse har været styret af vikarer, mens hun har været på genoptræning, og da hun møder dem, virker de påvirkede af forløbet og er derudover udmattede af den megen hjemmeskoling.

Samtidig står det også klart, at eleven Carlotta gennem årene har lært at skjule sin ordblindhed for alle, og derfor ikke har fået den tiltrængte hjælp, hun burde have haft. Fritzie gennemskuer hurtigt pigens tricks og konfronterer hende og hendes forældre med sandheden. De må lægge en fælles plan.

Planen for Fritzies eget liv viser sig dog hurtigt at halte. For idéen om at fortsætte det gamle liv, som om intet var hændt, viser sig at være en umulighed. Fritzie må derfor også revurdere sine egne tricks til at holde facaden i hverdagen.
Den nye sæson af ’Fritzie – himlen må vente’ sendes i dobbeltafsnit torsdage fra kl. 20.15 på ZDF.

 

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS