PREMIERE

Det hvide hus ved Rhinen

Das Weiße Haus am Rhein |

Historisk drama om Familien Dreesen, der ejer hotellet, hvor både Hitler, Chaplin og verdenskrigen tjekker ind

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Adolf Hitler bor på værelse 106 og Charlie Chaplin er på vej: historisk dramafilm om det begivenhedsrige Hotel Dreesen, der lagde værelser til en stor del af Europas historie. Baseret på virkelig hændelser.

Programbeskrivelse

'Det hvide hus ved Rhinen'. Dramafilm. Tyskland 2022.
Mandag aften kl. 20.15 på ARD.

Emil Dreesen vender hjem fra Første Verdenskrigs skyttegrave og forsøger at arbejde for en lysere fremtid for sit land og for hotellet, som hans familie ejer.

Men tiderne er omskiftelige og fyldt med ideologiske sammenstød, og hans nationalistisk sindede far, Fritz, er ikke lige begejstret for Emil og søsteren Ullas progressive ideer for hoteldrift.

Samtidig sker en magtovertagelse i Tyskland, og ingen anden end Adolf Hitler tjekker ind på hotellet samtidig med, at Emil har store planer, der involverer både Charlie Chaplin og provokerende underholdningsshows.

Medvirkende

Jonathan Berlin, Benjamin Sadler, Katharina Schüttler, Pauline Rénevier og Nicole Heesters m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Michael Klaukien, Felix Cramer, Dirk Kämper og Thorsten M. Schmidt

'Det hvide hus ved Rhinen' er en dramafilm inspireret af virkelige hændelser. Rheinhotel Dreesen lagde gennem det 20. århundrede rum til adskillige skelsættende begivenheder og store personligheder.

Filmen sendes i to dele og følges op med dokumentaren 'Virkelighedens Rheinhotel Dreesen', der fortæller den virkelige historie om bl.a. Hitlers, Eisenhower og Adenauers besøg på stedet.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS