Praksis med havudsigt

Praxis mit Meerblick - Familienbande |

De familiære udfordringer når nye højder i den niende film om Nora Kaminski og hendes livlige klinik.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Tanja Wedhorn, Benjamin Grüter, Dirk Borchardt, Patrick Heyn og Anne Werner m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Jan Janssons, Christoph Chassée, Anja Flade-Kruse og Wolfgang Eißler

Programbeskrivelse

'Praksis med havudsigt'. Dramafilm. Tyskland 2020.
Episode: 'Familiebånd'. Fredag aften kl. 20.15 på ARD.

Selvom Nora har vænnet sig til, at familielivet er udfordrende, når udfordringerne alligevel nye højder i den niende film om den samvittighedsfulde læge med hjerte og intentioner på rette sted.

Nora finder ud af, at receptionisten Mandy, der også er hendes søn Kais kæreste, er gravid. Det er imidlertid ikke Kai, der er faderen, men Mandys kortvarige affære.

Kai, der tager nyheden tungt, tvinges nu til at træffe en vanskelig beslutning, samtidigt med at han står over for en vigtig eksamen.

Samtidigt viser Nora en overraskende loyalitet over for den gravide kvinde.

Selv har hun ellers rigeligt at se til. Hendes kollega på klinikken Dr. Hannes står over for at skulle forlade Rügen og rejse tilbage til Schweiz nu, hvor det år, som samarbejdsaftalen lød på, er gået.

Samtidigt lægger Kais far Peer en ny kurs. Stjerneadvokaten, der ellers har slået sine folder i Berlin, er nemlig ved at flytte til Rüggen for at starte et advokatfirma sammen med sin søn.

Peers bagvedliggende plan er tilsyneladende også at starte forfra med Nora, men det går dog lidt for hurtigt frem for Nora, selvom det tidligere par hele tiden er kommet godt ud af det med hinanden.

Midt i det hele må Nora følge en akutpatient til hospitalet med nyresvigt. Patientens mand er dement og har selv brug for pleje, så den eneste med overskud i den familie er den voksne søn, der dog ikke ønsker at have kontakt med forældrene mere.

Kan Nora hjælpe den familie uden først at løse sine egne problemer?

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS