Strisserne fra Rosenheim

Die Rosenheim-Cops |

DRAMA - 'Strisserne fra Rosenheim'. Julian Fechtner, der arbejder i ejendomsbranchen, bliver fundet død i et sommerhus. Hvem kan have haft en interesse i at tie ham for evigt? Med danske undertekster.

Danske undertekster

Tilføj til kalender
tirsdag D. 21. marts KL. 19:25
03/21/2023 7:25:00 PM 03/21/2023 8:15:00 PM Europe/Copenhagen Strisserne fra Rosenheim 'Strisserne fra Rosenheim'. Julian Fechtner, der arbejder i ejendomsbranchen, bliver fundet død i et sommerhus. Hvem kan have haft en interesse i at tie ham for evigt? Med danske undertekster. ZDF MM/DD/YYYY

'Strisserne fra Rosenheim'. Julian Fechtner, der arbejder i ejendomsbranchen, bliver fundet død i et sommerhus. Hvem kan have haft en interesse i at tie ham for evigt? Med danske undertekster.

Medvirkende

Credits

Irene Graef

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.