Praksis med havudsigt

Praxis mit Meerblick - Alte Freunde |

Fortiden indhenter den varmhjertede læge Nora og hendes patienter.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Tanja Wedhorn, Benjamin Grüter, Dirk Borchardt, Patrick Heyn og Anne Werner m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Jan Janssons, Michael Tötter, Michael Vershinin og Jan Ruzicka

Programbeskrivelse

'Praksis med havudsigt'. Drama. Tyskland 2022.
Fredag aften kl. 20.15 på ARD.

Den populære og karismatiske læge uden bevilling, Nora Kaminski, er tilbage i den syvende film i rækken ’Praksis med havudsigt’.

Hun er nu blevet ejer af praksissen på Rügen, og det er ikke kun hendes medicinske, men også menneskelige kompetencer, der efterspørges.

Dr. Hannes Stresow er vendt tilbage fra Schweiz, og i ham har Nora fundet den ideelle forstærkning til sin praksis. Han er velorganiseret og en god modvægt til Noras spontanitet, og ligesom hende brænder han for sine patienters ve og vel.

Derfor er det også en stor overraskelse for Nora at opdage, hvor følelsesmæssigt Hannes reagerer på at se en tidligere klassekammerat, Thorsten, som patient hos Nora. Det viser sig, at Hannes og Thorstand har en traumatisk fortid sammen fra deres skoletid i DDR.

Men Noras egen fortid vender også smertefuldt tilbage. Hendes eksmand Peer dukker pludselig op i Rügen, hvor han har købt en båd med sin nye kone. Nu planlægger han at lægge vejen forbi øen med jævne mellemrum.

Hvad vil han? Har han det mon ligesom Nora? For selvom hun knapt vil indrømme det, så er det næppe helt forbi mellem hende og Peer.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

RELATEREDE TV-TIPS