Mapa

Mapa |

DRAMA - Episode: 7. 'Mapa'. Metin og Lene flygter fra byen, fordi den fremmede virus er brudt ud. Sammen med Mahta, hendes gravide veninde Susi, Tom, Mia og børnene har de ulovligt lejet et hus i Brandenburg. Mens Metin nyder sit nye landliv, kan han ikke ignorere det faktum, at han finder Susi seksuelt tiltrækkende og tiltrækkes af gravide kvinder. Mens Lene insisterer på ikke at ville falde i søvn alene, får resten af gruppen problemer med en meget truende nabo. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 7. 'Mapa'. Metin og Lene flygter fra byen, fordi den fremmede virus er brudt ud. Sammen med Mahta, hendes gravide veninde Susi, Tom, Mia og børnene har de ulovligt lejet et hus i Brandenburg. Mens Metin nyder sit nye landliv, kan han ikke ignorere det faktum, at han finder Susi seksuelt tiltrækkende og tiltrækkes af gravide kvinder. Mens Lene insisterer på ikke at ville falde i søvn alene, får resten af gruppen problemer med en meget truende nabo. Med danske undertekster.

Medvirkende

Max Mauff, Pola Friedrichs, Lia von Blarer, Lina Wendel og Maryam Zaree m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Tim Schwerdter, Tobias Koppe, Alexander Lindh og Jano Ben Chaabane

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.