Usedom-krimien

Der Usedom-Krimi |

Ellens søn kidnappes. Efterforskningen viser, at det er Ellens mor, der står bag. Men hvad er hendes motiv?

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Tyskland 2021.

Ellens første arbejdsdag efter barselsorloven ender i en katastrofe, da hendes etårige søn, Jesper, bliver kidnappet fra sin dagplejer.

Efterforskeren Rainer Witt og den tidligere statsanklager Karin Lossow sætter alt ind på at finde barnet. En detalje fra efterforskningen fører Karin på sporet af kidnapperen: Patrizia, Ellens mor, som forsvandt sporløst for over 30 år siden. Karin og Patrizia var tætte veninder i deres ungdom. Da Karin kendte Patrizia godt dengang, arbejder hun intensivt på sagen.

Mens Ellen bliver mere og mere desperat, forsøger efterforskerne at finde ud af, hvor Patrizia er taget hen med barnet. I løbet af efterforskningen bliver det klart, at Ellens mor for nylig har været indlagt på en psykiatrisk afdeling...

Men hvad er Patrizias motiv for at kidnappe sit eget barnebarn? Og hvilke hemmeligheder gemmer sig bag hendes pludselige tilbagevenden og psykiatriske indlæggelse? Find ud af om efterforskerne kan tage kampen op for at redde Jesper og ikke mindst afsløre sandheden om Patrizias mystiske forsvinden.

Find alle aftenens aktuelle tv-programmer i tv-guiden.

Medvirkende

Katrin Sass, Rikke Lylloff, Till Firit, Marion Kracht og Max Hopp m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Colin Towns, Lars R. Liebold, Dinah Marte Golch og Felix Herzogenrath

RELATEREDE TV-TIPS